Taiere sticla

Primul pas catre produsul perfect

You are here:

Tăierea sticlei

Tăierea unui material dur, dar casant, cum este sticla, are propriile provocări ce presupun măiestrie și înaltă tehnologie pentru maximum de precizie.

Primul pas în procesul de prelucrare a sticlei este operațiunea de tăiere, adică transformarea unei foi de sticlă de mari dimensiuni în panouri de sticlă cu dimensiunea și cu forma necesare produsului final.

Operațiunea de tăiere cuprinde trasarea liniilor în suprafața sticlei și aplicarea unei forțe controlate, menită să conducă la separarea foii de sticlă de-a lungul liniei marcate.

O tăietură adecvată înseamnă separarea curată a secțiunilor de sticlă, cu abatere minimă, atât a dimensiunilor, cât și a formei.

Odată separată foaia de sticlă în panouri, acestea pot fi prelucrate în funcție de specificațiile proiectului.

Tăierea automatizată a sticlei folosind utilaje moderne

Pentru rezultate precise, cu eficiență și productivitate ridicate, TGP realizează operațiunea de tăiere sticlă utilizand mese de tăiere automată fabricate de liderul în domeniul producerii utilajelor pentru prelucrarea sticlei plane.

Integrarea utilajelor performante în linii de producție, angajamentul personalului specializat și respectarea standardelor de calitate ne permit să fim partenerul perfect, oferind soluții complete clienților noștri, indiferent de dimensiunea proiectului.

Tăierea sticlei laminate

Sticla laminată este formată din două foi de sticlă lipite termic între ele cu folie sintetică.

Tăierea sticlei laminate se realizează cu un utilaj special, dedicat acestei operațiuni, care marchează simultan și precis ambele panouri de sticlă, apoi aplică controlat forța necesară pentru tăierea sticlei și ulterior asigură încalzirea locală a sticlei, pentru topirea controlată a foliei sintetice și separarea sticlei în panouri.

Tipuri de sticlă ce pot fi tăiate

  • Plană simplă
  • Duplex
  • Jumbo
  • Low-E
  • Oglindă
  • Specială

Dimensiuni de tăiere:

  • Suprafața maximă de tăiere 3210x6000mm
  • Grosime foaie de sticlă între 4 și 19 mm

Beneficiile folosirii serviciilor TGP

Precizie

Folosirea utilajelor automatizate, integrate în linii de producție, cu prelucrare și monitorizare automatizată, garantează produse cu precizie ridicată.

Calitate

Personalul specializat și controlul riguros al calității confirmă respectarea standardelor pentru produsele noastre, cu precizie maxima și toleranțe minime.

Volum ridicat

Gradul ridicat de automarizare și optimizarea proceselor permit timpi minimi de prelucrare, repetabilitate mare, volum ridicat de prelucrări.

Parteneri

Fiecare proiect are un prim pas

Noi avem grijă să fie cel potrivit