Jaluzele moderne

Intimitate integrată în produsul perfect

You are here:
TGP Servicii Jaluzele integrate termopan

Jaluzele integrate în termopan

Modern blinds by TGP

Jaluzele integrate în termopan

Modern Blinds by TGP este un sistem de jaluzele încapsulate între panourile de sticlă ale unui geam termopan, fără a-i afecta capacitatea de termoizolare.

Proiectatea pentru a fi folosite o perioadă îndelungată, jaluzelele integrate asigură performanță ridicată și întreținere minimă.

Acționarea jaluzelelor se realizează cu ajutorul unui sistem magnetic brevetat, integrat în panoul termopan. Unitatea de comandă pentru acționarea jaluzelelor poate fi manuală sau motorizată.

Sistemele de acționare manuală folosesc un dispozitiv exterior aplicat pe sticlă, care prin intermediul unui cordon și a magneților permit controlul jaluzelelor.

Sistemele de acționare motorizată folosesc un motor și o unitate de comandă integrate în panoul de sticlă, care prin intermediul unor butoane fixate pe perete sau a unei telecomenzi asigură controlul jaluzelelor.

 

Reflexia luminii și intimitate

Nevoia firească de intimitate este îndeplinită cu succes de jaluzelele moderne TGP prin comandarea precisă a ansamblului de lamele.

Lamelele noastre sunt eficiente în reflectarea razelor UV, prevenind decolorarea și lăsând să pătrundă în încăpere un nivel optim de lumină.

Selecția de stiluri și varietatea de culori permit personalizarea jaluzelelor și potrivirea perfectă cu nevoile funcționale și estetice ale spațiului dumneavoastră.

 

Durată de viața nedefinită

Fiind integrat în termopan, sistemul de jaluzele este protejat de uzura fizică datorată elementelor exterioare, deteriorarea accidentală, murdărie și praf.

Sistemul magnetic, proiectat să acționeze lamelele fără a afecta capacitatea de termoizolare a panoului de sticlă, are o durată de viată nedefinită, pierderea puterii de atracţie magnetică fiind estimată la numai 2% per secol.

Specificații tehnice

Suprafața maximă a panoului termopan cu jaluzele integrate:

  • 2400x3000mm

 

Tipuri de sticlă

Tipurile de sticlă ce pot fi folosite:

  • Plană simplă
  • Low-E
  • Jumbo
  • Laminată

Beneficiile folosirii serviciilor TGP

Calitate

Personalul specializat și controlul riguros al calității confirmă respectarea standardelor pentru produsele noastre, cu precizie maximă și toleranțe minime.

Precizie

Folosirea utilajelor automatizate, integrate în linii de producție, cu prelucrare și monitorizare automatizată, garantează produse cu precizie ridicată.

Volum ridicat

Gradul ridicat de automarizare și optimizarea proceselor permit timpi minimi de prelucrare, repetabilitate mare, volum ridicat de prelucrări.

Galerie imagini

Adaugă intimitate proiectului tău

Noi avem grijă să fie perfect