Despre noi

Fabrică prelucrare sticlă

You are here:

Puțini văd sticla ca noi

De prea multe ori, sticla a fost doar un material de construcție, fără a i se aprecia îndeajuns potențialul.

Folosită de cele mai multe ori pentru a oferi accesul vizual către lumea exterioara, a fost primită de prea puține ori în interior.

Înțelegând sticla, noi îi recunoaștem și îi redăm potențialul printr-o gama vastă de utilizări, atăt ca element de decor, căt și funcțional.

 

Transformată cu pasiune

Transformarea sticlei într-un produs cu multiple utilizări necesită multă atenție și îndemânare.

Pe măsură ce produsele prind viață, prelucrarea sticlei se transformă într-o adevarată pasiune.

Dedicăm timp, efort și profesionalism pentru găsirea celor mai bune soluții pentru amenajarea spațiului și satisfacerea nevoilor clienților noștri.

 

Folosind cea mai bună tehnologie

Din respect față de clienții nostri și față de meseria care ne definește folosim cea mai bună tehnologie în domeniu.

Tehnologia noastra garantează cel mai bun rezultat pentru fiecare etapa de lucru, prin automatizarea și optimizarea proceselor și prin măsurări de mare precizie pentru obținerea produselor finite la calitatea și specificațiile cerute.

Liniile tehnologice ne permit să prelucram sticla cu precizie și eficiență, astfel încât produsele să fie livrate în timp util, cu respectarea standardelor specifice.

 

Și o echipă de încredere

Pentru că înțelegem sticla, suntem atenți la detalii, oferim calitate prin tehnologie, respectăm standardele cerute și încurajăm creativitatea,

Suntem mereu pregătiți pentru orice provocare, abordăm fiecare comanda cu profesionalism, punând la dispoziția clienților pasiunea și experiența noastră.

Film prezentare TGP

Clienți

Parteneri

Ai un proiect?