Sticla inteligenta

Tehnologie smart pentru un produs perfect

You are here:
Cerapixel Servicii Sticla Smart

Sticla inteligenta (Comutabila)

TGP Smart Glass

Procesul de comutare electrică a opacității sticlei

Sticla inteligenta (Smart Glass) sau sticla comutabilă este un panou de sticla ce se poate modifica din transparent in opac cu ajutorul unui curentului electric.

Panoul de sticla are în compoziția sa o folie cu cristale lichide, care prin intermediul curentului electric poate regla cantitatea de lumină care trece prin panou.

Când întrerupătorul este închis (OFF), panoul de sticlă este transparent, iar când întrerupătorul este deschis (ON), panoul de sticla este opac.

 

Avantajele sticlei inteligente

Cu ajutorul tehnologiei Smart Glass poate fi reglată cantitatea de lumină care pătrunde în încăpere, oferind confort în raport cu mediul extern.

Sticla inteligenta poate controla temperatura, eliminând nevoia de jaluzele și de accesorii pentru ferestre, prin limitarea radiației infraroșie.

Poate fi utilizată cu succes în orice spațiu, datorită posibilității de personalizare în scop funcțional sau decorativ.

Specificații tehnice

Dimensiuni

Suprafața maximă:

  • 1800mm lățime

Grosime foaie de sticlă:

  • Între 5 și 19 mm

 

Tipuri de sticlă

Tipuri de sticlă ce pot fi folosite:

  • Plană simplă
  • Jumbo
  • Low-E

Beneficiile folosirii serviciilor TGP

Calitate

Personalul specializat și controlul riguros al calității confirmă respectarea standardelor pentru produsele noastre, cu precizie maxima și toleranțe minime.

Precizie

Folosirea utilajelor automatizate, integrate în linii de producție, cu prelucrare și monitorizare automatizată, garantează produse cu precizie ridicată.

Soluții moderne

Liniile tehnologice moderne și expertiza în domeniu ne garantează că produselor noastre respectă standardele de calitate și siguranță.

Galerie imagini

Adaugă inteligență proiectului tău

Noi avem grijă să fie perfect