Sticla emailata

Culoare pentru produsul perfect

You are here:
Cerapixel Servicii Emailare sticla

Emailare sticla

TGP Color Glass

Procesul de emailare sticla

Procesul de emailare sticla sau vopsire sticla presupune aplicarea unui strat uniform și opac de vopsea pe suprafața sticlei.

Din ce în ce mai folosită, datorită versatilității ca element decorativ, dar și a durabilității, sticla emailata ajută architecții și designerii să își exprime creativitatea.

Sticla emailată poate fi folosită atât la exterior, prin pereți cortină, balustrade, copertine și elemente decorative, cât și la interior, prin pereți despărțitori, placarea pereți, paravan duș, blaturi etc.

Emailarea sticlei poate fi realizata cu vopsea ceramică sau vopsea pe baza de apă.

 

Emailarea Roller, cu vopsea ceramica, securizată termică

Tehnologia modernă de emailare ceramică TGP asigură un grad mare de opacitate, inclusiv pentru culorile deschise, prin aplicarea unui strat de vopsea ceramică cu o grosime de până la 300 de grame pe metru pătrat.

Securizarea termică, realizată după emailare, mărește rezistența stratului de vopsea la abraziune, radiații UV, solvenți și acizi slabi.

Emailarea ceramică garantează cel mai ridicat grad de rezistență, panourile pot fi folosite inclusiv la exterior.

 

Emailare Spray, cu vopsea pe bază de apă

Emailarea se realizează prin pulverizarea pe suprafața sticlei a unor vopseluri speciale, pe bază de apă, cu ajutorul utilajelor specifice.

Această tehnologie permite redarea fidelă a culorilor, conform paletarului RAL, cu un aspect uniform și durabil.

Pentru rezistență mecanică ridicată a panoului de sticlă, acesta poate fi securizat înainte de emailare. Iar pentru prelungirea duratei de viață a emailării, panoul de sticlă poate fi laminat.

Sticla emailata cu vopsea pe bază de apă este folosită, de obicei, în amenajăriile interioare.

Specificații tehnice

Dimensiuni

Suprafața maximă de emailare:

  • 2400x5000mm

Grosime foaie de sticlă:

  • Între 4 și 19 mm

 

Tipuri de sticlă

Tipuri de sticlă ce pot fi emailate:

  • Plană simplă (float)
  • Ultraclară
  • Jumbo

Beneficiile folosirii serviciilor TGP

Calitate

Personalul specializat și controlul riguros al calității confirmă respectarea standardelor pentru produsele noastre, cu precizie maxima și toleranțe minime.

Precizie

Folosirea utilajelor automatizate, integrate în linii de producție, cu prelucrare și monitorizare automatizată, garantează produse cu precizie ridicată.

Soluții moderne

Liniile tehnologice moderne și expertiza în domeniu ne garantează că produselor TGP din sticla emailata respectă standardele de calitate și siguranță.

Adaugă culoare proiectului tău

Noi avem grijă să fie perfect